Etiketter

Idag är det tydligen chokladens dag….

Vad är din relation till choklad?
Jag själv ÄLSKAR chockelá!!!

Efter att jag gick på lågkolhydratkost så är bl a choklad en saknad. Visst finns det underbart goda choklader över  70% men en riktigt god mjölkchoklad saknar jag. Jag har testat CarbZones mjölkchoklad, dock litar jag inte riktigt på deras innehållsförteckning på kolhydrater då jag inte mår ok på den. Min kropp är en detektor på kolhydrater.

Igår hittade jag en Steviachoklad på Lifebutiken! Den kostade förvisso 44 kr men jäsingens vad god den var och inga konstiga kolhydratreaktioner heller! Så ta en titt på Cavalier! Jag hittade deras choklad på Rusta också och det var väldigt lite kolhydrater jämfört med t ex Lindts 70% och Marabous 86%.

Att den är fairtrade gör bara saken bättre!!!

Idag när jag äter vanligt mjölkchoklad från t ex Marabou (tidigare favoriten) så blir jag bara fettig i munnen och det smakar typ… kemikalier…. eller nåt… jag hade kunnat tugga på kakaosmör med lite tillsatt chokladsmak… äcklitt!

Det ska vara mörk osötad choklad eller på sin höjd steviaglukocider 😉