Etiketter

Igår kom dagen som vi har haft lite problem att få till ett tag. Det blev samlat uppsamlingsheat där det var Ludvig, Ian och Alfred som firade kalas. Vi har sagt att de får börja ha kalas när de fyller 5 år så Hannes får nöja sig med släktkalaset i ett par år till.

Vi kom till Marbäck och lastade upp allt snabbt och ungarna drog iväg som en avlöning direkt!

Made with Repix (http://repix.it)Den lilla katten gick loss på popcornen så jag var tvungen att rädda dem och stå med en kartongen med popcorn under armen ett tag, men sedan var det mer vad de hittade på marken som lockade.

Alla barn kom och första turen gick iväg. Man märkte tydligt när det var uppehåll i körningen för då myllrade 15 barn fram till fikabordet, roffade åt sig och så iväg till tåget igen och så satt de och åt i tåget!bild 3Vi hade suveränt väder under dagen! Det var lite kallt när solen försvann men det gjorde inte så mycket. Barnen hade kul och det fanns lite vuxna att prata med också. 

Jag hoppas att alla hade lika trevligt som vi och det blir nog fler kalas i Marbäck har jag en känsla av ^_^bild 233 bild 43 bild 2 bild 33 bild 23 bild 12 bild 22 bild 13 bild 1