Det händer liksom inte så mycket, åsikterna lugnar ner sig lite, man börjar ladda inför den hektiska månaden ”Det är julafton för fan!”.

Jag har redan nu sett att folk börjar baka lussebullar osv. Jag är den där tråkmånsen som VÄGRAR göra någon innan 1/12 eller 1:a advent, vilket som nu inträffar först.

Jag har knäckt den första Julmusten men det är väl det hela så att säga. För en gångs skull är julen redan planerad innan december har börjat, vilket känns vuxet 😉

I år är det måttligheten som kommer vara den genomsyrande smaken för julklappar. Jag älskar att ge julklappar och gör gärna egna. Så jag är en sådan som hellre ger många små och genomtänkta julklappar än den där flådiga dyra saken. Barnen får ett begagnat xBox då de har spelat ut sitt Wii, så vi kommer väl sälja det billigt eftersom kontrollerna drar sina sista andetag när som helst, jag hör dödsskriken från skåpet i detta nu. Det blir nu ett Kinect så vi slipper det där med kontroller 😉

Såatteh… näeh, lite mer kaffe, sticka fler julklappar och fortsätta på beställningarna som jag har. Titta om det har kommit in nåt nytt jobb på AF, hallandsposten har jag betat av redan.

Så, vad är dina planer för idag?

IMG_5167