Etiketter

,

I lördags gav jag mig iväg på ett stickLAN. Det var hemma hos en tjej som jag har varit hos innan och även en annan kompis var där.

Dock började jag med att åka inom svärföräldrarna och lämna av alla tvåbenta och fyrbenta barn. Det var ett snabbt stopp eftersom jag skulle vidare.

Allt djupare in i ”mörkaste” Småland skulle jag….

När jag kom fram möttes jag av det här:1311231Bättre bild kunde jag knappast mötas av!

Jag älskar verkligen det här stället, och helt klart är att jag är grymt avundsjuk på de som bor här, det tänker jag inte sticka under stol med. Dock är jag positivt avundsjuk, jag är så glad för Ulrika och hennes familj att de har hittat det här stället.

Jag gick in i huset och hälsades välkommen av både tvåbenta och fyrbenta! Efter lite pratande så var det dags för mat. Jag hade med mig gräddstekt vitkål med ärtor och bacon och det är grovt underskattad mat!! SÅ GOTT!!!!

Vi åt, pratade, fikade, pratade och drack vin och pratade. Under hela tiden så stickades det så klart! Ibland vilade stickorna när man avverkade tunga samtalsämnen, för det är verkligen inget lättsamt prat hela tiden. Ena stunden pratar man om sin relation till andra och andra stunden asgarvar man åt nåt fruktansvärt komiskt! Helt underbart!

Vi satt i säkert 10-11 timmar och bara umgicks helt kravlöst!

När Man sedan sitter så här underbart så kan man inget annat än att må bra!1311232

Natten kom jag sov gott på natten, vaknade i och för sig en gång och hade jobbigt att somna om pga bråkande mage men den lugnade också ned sig till slut.

Morgonen kom och jag vaknar till en underbar morgon!1311241

Vi åt frukost och stickade ett tag till. Jag tog beslutet att åka hem ganska tidigt för jag vet att Ludde är orolig när jag inte är ”hemma”, vi hade ganska långt att åka och att farmor kanske hade planer.1311242Här ligger hunden Maja och slappar vid den öppna spisen…

Det tog dock 1,5 timme att komma iväg med allt ulltittande, hönstittande, klappa får och prata lite till…

Det uppstod en snabb bytesaffär, jag skickar ett par kardor jag har över och så fick jag två Blommehönor!1311244Helt klart har jag haft en underbar helg! Det hade jag förra gången jag var där och hälsade på också. Jag är så tacksam för Ulrika som öppnar sitt hem för oss!

//Magdalena