Etiketter

Just nu är det bara gnäll härifrån… men okej då, lite bättre med snuva och hostan lossnar, febern har taggat ner och huvudvärken moler bara. Kroppen gör fortfarande ont men jag drar mig inte för att rör mig, däremot är jag otroligt trött! Jag somnade på soffan igår, sov hela natten utan avbrott (vad jag kommer ihåg) och sov dessutom lite till på både förmiddag och eftermiddag.

Det här måste vara ebolaversionen av förkylning (excuse me my morbid humour)

Dock fick äldsta sonen massor med beröm över idrottslektionen! Han är inte den som direkt är förtjust i att hitta på saker i lagform, och framför allt inte idrott alls eftersom han inte kan bli förberedd som han behöver för att inte gå i baklås. Men det lossnar mer och mer!!

Han har gjort en grym mognad över sommaren och gör enorma framsteg i skolan. Idag var han tvungen att skriva sitt namn själv när vi ansökte om pass, och vårt efternamn är svårt för hans dyslexi, men han klarade det på tredje försöket!!! Stoltheten ångade om honom!
Små saker för andra blir så enormt stora för oss!