Etiketter

Jag fick ju damerna Tuss och (numera) Tilly i slutet på augusti. De två damerna är en smula till åldern kommen och jag tänkte att det är lika bra att de får en ytterligare kompis att ha sällskap av när en av dem faller ifrån.

Att ha tre stycken damer i varierad ålder känns som en säkerställning att ingen kommer bli ensam.

Nåja, idag flyttade så lilla Tinkerbell in. Hon heter samma som en av karaktärerna i Hem till Gården, Tinkerbell ”Bell” Dingle. Bell brukar kallas Dingdong när familjen retas med henne så lilla råttisen blev snabbt kallad för DingDong.

Tuss visade sig vara Dominatrix i buren och pryglade upp DingDong en smula men just nu ligger de och sover jämte varande i buren så det känns lugnande att det faktiskt har löst sig. Jag har sett värre slagsmål och honor som vägrar sluta slåss.
Tuss bråkade 3 min, sov i 30 min jämte DingDong, bankade till henne ett par gånger till och nu ligger de jämte varandra igen och sover…

IMG_4159 IMG_4166