Etiketter

IMG_4681För två veckor sedan lade jag upp bilden till höger på bl a Instagram. Jag har nu haft t-tröjorna vikta så här och lagda på sidan istället för lagda i hög på varandra.

Mina barn är av modellen ”riva och rafsa” i sina garderober.
Jag vek om att tröjor och lade i ordning varje gång jag lade in tvätt (eller Maken) och när man gjort det och tjatat i 5 år och ingenting har hänt, det ser fortfarande ut som om en jätte har nyst i garderoben!

Jag ändrade sättet att vika, eller jag vek tröjorna en gång extra på mitten så det blev ett litet paket av dem.

Vad blev då resultatet? 

Över förväntan faktiskt!!!
Det var lite rörigt men inte alls så som det brukade vara! Förra omgången var det Maken som lade in kläderna så det är 2 veckor sedan jag såg hur det såg ut i garderoberna. Med tanke på hur det ser ut så är jag nöjd, jag kommer fortsätta att vika tröjorna så här! Jag lägger in bilden nedan, den som inspirerade mig, jag viker inte riktigt så men båda sätten verkar fungera.
IMG_4689