Etiketter

okej, jag vet att jag har skrivit om det innan men vaffan, jag är så stolt över att jag vågade flyga att jag skriver om det igen… eller ja, jag kommenterar lite bilder som jag tagit….

Vi tog närmare 1000 bilder som vi sparade, på 5 dagar, då räknar jag bara kameran, sedan fotade jag med mobilen i farten.

Så det är väl närmare 1500 bilder och säkert 1000 bilder slängda, som inte blev bra….

IMGP7349

Ludvig nojade över att Jonas-pappan inte skulle hinna från Green Cargo, där bilen blev parkerad, till järnvägsstationen…. Jodå, pappan hann och Ludvig blev tom uttråkad på resan, Halmstad-Köpenhamn.

Vi passerar Öresundsbron, regnet vräkte ner och det var grått och tråkigt, men vi är på gång!

Vi passerar Öresundsbron, regnet vräkte ner och det var grått och tråkigt, men vi är på gång!

2014-10-09 11.44.26

Jag ser gladare ut än vad jag känner mig. Vi är på väg att lyfta och jag är såååå rädd! Men som mamma är det min uppgift att få ynglet att känna sig tillfreds. Nåja, Ludde tyckte det var häftigt att flyga så ”mission complete”

Jag kände mig en smula spänd där vi lyfte, men att se moln från ovan får mig att bli som ett barn på julafton! Det är såååååå vackert!!

Jag kände mig en smula spänd där vi lyfte, men att se moln från ovan får mig att bli som ett barn på julafton!
Det är såååååå vackert!!

Vi håller på att ta oss ut från flygplatsen och VIPS kommer vi tänka på att "här borde inte Jocke åka". Dock tror jag han kom igenom med livet i behåll, trots att han är 40 cm längre än mig, eftersom han var på bröllopsresa i London 3 veckor innan vi åkte dit.

Vi håller på att ta oss ut från flygplatsen och VIPS kommer vi tänka på att ”här borde inte Jocke åka”.
Dock tror jag han kom igenom med livet i behåll, trots att han är 40 cm längre än mig, eftersom han var på bröllopsresa i London 3 veckor innan vi åkte dit.

Jonas skulle så klart boffa lite nikotin och då passade jag och Ludvig på att selfie:a oss... Heathrow, på väg mot Heathrow Express...

Jonas skulle så klart boffa lite nikotin och då passade jag och Ludvig på att selfie:a oss…
Heathrow, på väg mot Heathrow Express…

Ludvig på Paddington Station.... är det fler än jag som tänker på en liten sliten björn i blå rock?

Ludvig på Paddington Station…. är det fler än jag som tänker på en liten sliten björn i blå rock?

Vi sitter på underground på väg mot byte till overground, vilkjet var ett misstag.  Ska man till Watford Junction så är Midland från London Euston ett hett tips! Det tog 2,5 timme från Heatrow till Watford Junction.  När vi åkte från London tog det 20 min från Watford Junction till London Euston och sedan 20 min med Heathrow Express till Flygplatsen...

Vi sitter på underground på väg mot byte till overground, vilkjet var ett misstag.
Ska man till Watford Junction så är Midland från London Euston ett hett tips!
Det tog 2,5 timme från Heatrow till Watford Junction.
När vi åkte från London tog det 20 min från Watford Junction till London Euston och sedan 20 min med Heathrow Express till Flygplatsen…

Tips: The Flag!! När ni kommer ut från Watford Junctions station så titta uppåt höger... Där ser ni The Flag! Mycket bra pub, maten är väl så där men deras Fish n' Chips is to die for!

Tips: The Flag!! När ni kommer ut från Watford Junctions station så titta uppåt höger…
Där ser ni The Flag! Mycket bra pub, maten är väl så där men deras Fish n’ Chips is to die for!