kolloidalt-silver-bodystoreJag lovade i ett inlägg den 10/11 att återkomma om hur Kolloidalt Silver funkar på min rinit (antagligen mer troligt vasomotorisk rinit).

Jag har ingen diagnos men läkare konstaterade att min näsa rann, jag inte hade polyp eller andra utväxter i näsan och att jag skulle testa Nasonex (kortisonspray) under ett tag.
Jag fick stora problem med näsblödningar när jag tog dosen han hade föreskrivit (1 puff morgon och kväll) så jag gick ner till en puff om dagen. Då fungerade sprayen perfekt!

Jag var däremot inte direkt överlycklig över att pumpa in kortison i kroppen men att slippa halsont pga snarkningar på nätterna, tät näsa vid liggande ställning och att näsan rinner JÄMT, gjorde att jag godtog detta.

Sedan stiftade jag bekantskap med Kolloidalt Silver och nu har jag kört detta i ca 3 veckor och jag är toknöjd med resultatet!! Ingen kortison på 3 veckor utan bara silverpuffar 1-3 ggr/dag. Jag sprayar vid behov och vid sänggång.

Jag märker samma effekt om jag håller upp med silvret precis som när jag höll upp med Nasonex. Det tog bara någon dag så var besvären tillbaka!
Silvret har även rensat ut bihålorna på ett annat sätt än vad Nasonex gjort. Nasones verkade bara fylla på bihålorna medan silvret har rensat ut det, intressant emellanåt att snyta sig kan jag säga….
Dock verkar utrensningen av bihålorna vara klar för nu är det som det brukar igen vid snytningar #MysPåHögNivå

A2844-2_1En annan silverprodukt som jag har testat är EMS-Creme. Jag tänkte testa i hårbotten, som en inpackning, ett par gånger i veckan då jag har Seborré. Nu har jag inte kommit så långt som till hårbotten men däremot mina läppar har fått behandling!

Jag hade mycket eksem i böjvecken när jag var liten, idag har jag Dyshidrosis och Dermografism, förutom den Seborré jag har (som också faller inom eksem). Enligt läkare kan diverse eksem ha till följd att man får otroliga problem med nare under stora delar av året. Jag är hårt drabbat mellan oktober och april, vanligtvis.
För ca 10 dagar sedan fick jag hem EMS-Créme och slet tag i flaskan vid nåt tillfälle och smorde in läpparnas kant med krämen. 3 min senare hade det slutat göra ont och idag har jag återställda läppar! Jag smörjer in ansiktet på kvällen och läpparnas kant morgon och kväll. Insmorningen på kvällen i hela ansiktet har fått till följd att min feta hy har lugnat ner sig.

Om vi då sammanfattar det hela så har Kolloidalt Silver enorm verkan på min rinit, nare och feta hy. Jag hoppas jag kommer igång med att behandla resterande Seborré snart också så jag kan rapportera om det också.