vaknade imorse och när jag gick upp så höll jag på att valsa rätt in i väggen! Yr, illamående och hade känslan av en riktigt jäkla bakfylla!

Nåja, Ludvig och Ian fick cykla till bussen, Alfred skulle ändå vara hemma pga sin hosta och Hannes fick ta en hemmadag från dagis. Så jag slapp att ge mig ut och köra i alla fall, tveksamt om jag ens hade klarat det.

Hannes och Alfred klarade sig rätt bra och jag fanns ju på soffan hela tiden om det var något. Framåt 14-tiden fick jag till slut i mig mat och jag kunde sitta upp om jag inte vred för fort på huvudet.

Nu är klockan 23 och jag är lite svajig i huvudet men mår ändå bra till slut. Jag tog ett glas med Kolloidalt silver, vatten och en c-vitaminbrus och det däckade mig helt i 2 timmar, men sedan vaknade jag piggare faktiskt.

Det är inte första gången det blir så här. Jag minns första gången för typ 20-25 år sedan och så har det hänt med jämna mellanrum men nu känns det som att det har blivit oftare. Nästa gång får jag väl ta mig till vårdcentralen när det blir så här. Nästan varje gång har det blivit en förkylning av det hela efteråt. Kan det vara viruspåverkan som gör att jag mår så här?

Nåja, jag mår bra nu och jag kunde lösa dagen smidigt utan att behöva försaka mer än ett sjukhusbesök för Ian, men det var snabbt ombokat och fixat det med.

Nu ska jag se om jag hittar nåt mer och äta och sedan gå och lägga mig igen.