Etiketter

Den här dagen har varit händelserik! Jag började morgonen med att upptäcka is på bilrutan… inte frost, inte pansaris utan det var ta mig sjutton PERMAFROST!!! Det var bara att låta bilen stå igång så jag efter 5-6 min kunde börja hacka mig igenom isen, men sedan gick det smidigt. När bilen väl kom igång tog det bara 2-3 min till rutan var ren.

På förskolan så lämnades Hannes smidigt och bra och när jag skulle in i bilen så halkade jag, fick tag i ratten för att inte trilla och det blev någon effekt så att jag använde mitt smalben och bilens dörrtröskel, som en broms för att inte glida in under bilen…. När man klappar i smalbenet med hela kroppsvikten bakom, kan följande kännas som en mycket rimlig åtgärd:
Skärmavbild 2014-12-08 kl. 20.16.59Förövrigt gick dagen rätt smärtfritt, förutom gråtattacken jag höll på att få av frustration på jobbet när 2 datorer var envisare än en klass 4-åringar!!

En skön promenad på lunchen, i det sköna vädret, för att försöka få ordning på min rygg och smidig hämtning av barn.

Dock fick vi agera lite sjukstuga när ena sonen hade trillat i skolan och var färdig för att amputeras, minst! Ett litet skrapsår på knät och ett par skrapsår på handen, små! Dock verkar han ha stukat handen. Nåja, han är omplåstrad i Zam-Buks tecken och jag hoppas det är bättre imorgon.

Imorgon kör vi halvlek på jobbet!