som vanligt har det gått lång tid och jag har inte skrivit något.

Well, well… Idag var det informationsmöte i Skavbökeskolan om framtiden. Jag gick dit med en klump i magen och var orolig för att få höra att skolan hade ett år kvar och sedan fick det vara nog.

Det första vi gick igenom var att skolan planerar för 15/16, med lite omorganisation. Bl a så kommer fritids vara nere i byn istället för i skogen! Vilket jag förvisso tror är en positiv åtgärd då jag har hört att föräldrar väljer bort skolan pga att de inte vill köra 12-14 km ”i onödan”. Nu kan de hämta lokalt i byn istället, jag tror på den saken!

Sedan kommer det ske andra saker men jag vill höra det från personalen innan jag skriver något om det, det är inte min plats att kräkas ut den informationen, men jag känner mig smått optimistisk efter dagens möte.

Jag ser fram emot ett nytt skolår i Skavböke, jag tror jag kan se fram emot även fler skolår i Skavböke… faktiskt….

Nåja, ha det gött mina vänner!