Okej, har någon missat att jag är medial?

Har någon missat att jag gillar att se på de mest konstiga program, vilket inbegriper konstiga seriemördare eller spökhändelser?

Vet någon om att min ultimata pulshöjare är Pripjat? Staden som blev evakuerad i april 1986 pga Tjernobyl?! Just nu kollar jag ”Destination Truth” som har varit i Pripjat.

Det finns massor av olika information och händelser på den här staden, det som intresserar mig mest är den forskning som inbegriper de som dog i samband med katastrofen.
Det finns massor av rapporteringar om olika händelser i staden som dog för 29 år sedan… oavsett om det är spökrelaterat eller inte.

Så här är det: Jag betraktar mig själv som en sort av häxa, det som i bibeln betraktas som häxa. Dock är det så att jag jobbar i samma sanna tro som de helares som finns inom kristna mytologin.
Jag jobbar med Jesus, Metatron, Raphael, Michael och Oden på en och samma gång.

Mitt häxeri är en blandning av den tro som finns/fanns i norden, Indien, judéen, japan och Irland…
Jag tjänar det goda! Inte en särskild tro! Jag tänker inte banna någon bara för att de inte tillhör samma tro som jag. Vi ALLA kan jobba mot ljuset och godheten oavsett om vi är häxor, kristna eller något annat…..

För mig finns inga otrogna, för mig finns bara ljusjobbare! Jag tänker inte utesluta någon som vill väl! Oavsett ville tro de har! Jag som paganist vill jobba jämsides med agnostiker, kristna, buddhister, islamister osv. Okej?

Jag vill inte ha en stämpel av t ex kristna, bara för att jag inte faller inom deras ramar! Jag begränsar mig inte av någon annans ramar än mina egna.

Love me or not, if not, that is your lost!