Etiketter

, ,

Idag var det startskott för pridefestival i Halmstad.

Jag tänkte rasta barnen men alla barnen övergav mig på morgonen och åka in själv var jag inte riktigt sugen på.
Dock kom Hannes hem igen strax efter lunch och med lite mutor åkte han med mig med ett leende på läpparna!

Vi stod på Fredsgatan en stund för att se om vi hittade kompisen Vickie som vi visste skulle gå med. Innan hon kom så såg jag flertalet kompisar i leden och när Eva med dotter gled förbi dök jag in i paraden.

Jag hängde med och pratade i några hundra meter och när paraden svängde in på Hamngatan gled vi ur paraden igen. Det var ENORMT många människor i paraden, 3000 var föranmälda, men med tanke på vädret så tror jag några uteblev, men jag skulle gissa på mer än 2500 personer iallafall….

Nå, Vickie med häftigt sminkad dotter kom och vi hängde på paraden igen!

Vid biblioteksbron svängde vi in på bron och vi gick till hoppborgarna i Kapsylparken en stund innan vi gled vidare….

”Mamma, jag vill ha en sådan” På Nystan & Härvor

Sådan härlig skyltning på Nystan & Härvor

Mutan är betald…..

Dagens ”Most Fab!”

Så många människor i tåget, mer än vad jag vågat hoppas på! Nästa år är jag med som en levande regnbåge, okej? Okej!

Dagens ”Absolut Sötast!”

Dagens ”Maffigast i ledet!”

 

Made with Repix (http://repix.it)

Wow vilken häst!!!

Hejdå paraden! Vi ses förhoppningsvis nästa år!!

 

Hannes leker i hoppborgen med kompisens dotter!

 

Made with Repix (http://repix.it)

-”Här är polisen som mitt i gatan står”