Etiketter

Först och främst, jag vet att jag inte har skrivit något på länge, men vet ni, har jag inget vettigt att skriva om…. så skriver jag inte…. Mitt liv har varit trött, stressigt, konfliktfyllt och uttröttande ett tag. Att tvingas ha negativa människor omkring sig är jobbigt men nu har jag fixat den detaljen. Nu mår jag bra igen!

När jag kom hem idag så låg det ett sådant där grönt förfrankerat postpåse i min brevlåda. Ingen avsändare och jag var jättenyfiken då allt jag har beställt har kommit. Det här var något jag inte väntat på alltså!

Jag öppnar och får först ut en påse te från Kränku i Visby, okej, en av gotlänningarna alltså…. sedan trillar det ut hemmagjorda ört- och chilisalt och sedan himalayasalt och Fem Kryddor.
Den lilla lappen med det stora avslöjandet gömde sig läääääängst in i botten, spänningen är oliiiiiidlig!!

Älskade Lillan-gumman, jag älskar dig så och jag är så glad för din gåva!!!!! Jag hoppas att finanserna tillåter iallafall en långhelg på Gotland i sommar, senast i höst. Du vet den där Yetin jag är gift med, han byter jobb och det rör till finanserna…. men jag kommer till Gotland så snart jag bara kan!!!!

Saknar er ALLA SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!! #Ylar

Made with Repix (http://repix.it)

Made with Repix (http://repix.it)