Etiketter

Idag har jag varit och firat en av mina bästa vänners sons dop.

Det har även varit Prinsbröllop och ja, jag måste säga att jag tycker att det är lite av en Askungesaga!
Sofia har varit (enligt media) avskydd av både syster och mor till Prinsen men de har låtit hans lycka gå före.

Ja, jag betalar gärna skatt för för Konungafamilj! Jag ser dem som en kulturskatt för Sverige! Sverige ligger i framkant vad gäller genus inom Konungafamiljen och erkänn! Kungen är en go gubbe! Vår Kungafamilj är (tyvärr) en kulturskatt inom Svenska historien. Det är mycket kultur och historia inom kungafamiljen. Det är det jag värnar om! Att det är levande människor må vara hänt! Det är inget vi kan hjälpa men jag anser att vi ska värna om den historia de representerar!

Att sedan Kungafamiljen tar historien in i nutiden är bara underbart!

Jag är en sann och stolt Royalist och tycker faktiskt att ni som inte vill ha kungahus, har fattig attityd! Men jag älskar er ändå 😉