Etiketter

Om en kvinna visar sig ha lite råg i ryggen och tjafsar emot gemene man, t ex Stina Wollter, Cissi Wallin, Natasha Blomberg, Malena Ernman eller Zara Larsson, så ska det alltid klankas ner på deras kön!
Det finns tydligen så många män som är rädda för starka kvinnor, som faktiskt skiter i utseende-idealen och som vågar vara naturlig och lycklig! Just vad i detta är så skrämmande?

Min man är inte mindre man för att jag inte rakar mina ben eller armhålor, mina söner är inte mindre män för att de ser kvinnan som en individ och person istället för objekt och sexleksak.

Dessa män som måste klanka ner på kvinnors utseende, som bara måste säga att ”ingen vill knulla dig, feministfitta”, eller som måste påpeka att alla feminister är fula och är oknullbara!

Dessa män är de med minst manlighet…. #justsaying

Män som älskar sin kvinna för den hon är, oavsett rakade ben, armhålor och lite fluffig mage, det är DE som är de riktiga männen!!

Det är beklagligt att män måste hota kvinnor med våldtäkt, gruppvåldtäkt, mord, styckning osv för att bevisa sin manlighet.
Riktiga män rycket på axlarna, avstår att skriva ”feminazi”, ”feministfitta” osv på kvinnors Instagram, Facebook och twitter.

Jag rakar mig när jag känner för det, min man är inte alltid jättelycklig men han älskar mig ändå. Jag vägrar böja mig för samhället som anser att kvinnan är ett sexobjekt, och inte är något värt om man inte har BMI 23 och en stor duckface!

Tack GODE GUD att jag upptäckte att mitt värde ligger i hur jag bemöter människor, inte hur jag ser ut! Från det jag var 13 år tills jag var 30 år trodde jag att min värdighet låg i hur knullbar jag var! Jag upptäckte att män skrämdes av en intelligent kvinna, så jag spelade dum… Seriöst! Jag fördummade mig själv för att män skulle gilla mig!!! Allt de ville var ju ändå bara ett hål att stoppa lemmen i!

Sedan upptäckte jag MÄNNEN!!! De som älskade sin lönnfeta orakade kvinna för hennes personlighet!! Alltså, jag har inget emot att det rakas här och där, så länge du inser att du rakar dig för vad ANDRA tycker om dig. Såååååå många gånger jag har blivit kallad äcklig för min urskog i armhålorna!! Jag blir inte sämre person för att jag har en djungel i armhålorna!! Hår i armhålan är naturligt! Deo med Aluminiumsalt är det inte.

Jag använder inte antiperspirant deo, jag använder deo utan aluminium, parabener och andra ämnen som är skit för kroppen. Ja, jag har svettfläckar, nej, jag luktar inte svett för det, nej jag skäms inte för mina svettfläckar! Jag har en kropp som funkar mer naturligt än många andras! Jag använder INGET som kan skada min kropp.
Hudlotion: Kokosolja
Tandkräm: Urtekraem utan flour
Schampo/Balsam: Kevin Murphy (utan SLS, Paraben t ex)
Duschtvål: Aleppotvål
Solskydd: Maria Åkerman
Cerat: Maria Åkerman
Det här är exemplen på vad jag skämmer bort min kropp med, Jag försöker undvika kemikalier så mycket som möjligt och jag märker att jag mår bättre av vad skafferiet erbjuder än skönhetsavdelningen på Åhlens….
Ansiktsvatten på MSM och arganolja är det enda mitt 46-åriga ansikte kräver, och jag får fortfarande visa leg på systemet emellanåt….

Jag tror jag tappade spåret, nåväl….

Som kvinna är min prioriteringslista:
Mina barn & min man
Min kropps välmående
Att mitt liv rullar på
Vad andra tycker om mig

Som den mogna kvinna som jag är så vet jag, jag kan få ”stock” när jag vill, ingen kuklös 30-åring behöver tala om för mig att ingen vill knulla mig, jag vet att det finns de som vill!!
Mitt liv är inte slut för att någon hjärnlös man talar om för mig att jag är ful! Jag vet att jag inte är miss Sweden men jag är inte fulast i skandinavien heller.
Just det, jag bryr mig inte om vad andra tycker om mitt utseende heller…

Jag uppfostrar mina söner hårt att kvinnan är lika mycket värd som mannen och inte någon jävla leksak! Tom vår 21-åring får sig en avhyvling om jag ser beteende som jag inte gillar, om hans kompisar hör/ser skiter jag i, skammen är hans att han har uppfört sig på ett sätt jag inte uppskattar…

Uppriktigt sagt, alla ”män” som måste tala om för kvinnor hur fula/feministiska/oknullbara/dumma/du-ska-våldtas-för-du-är-så-ful, ska bara knipa käft, du är ingen man om du måste påpeka ovan, du är bara ett JÄVLA YNGEL!

Du är inget värt alls!!

Min man som älskar mig, är fan så mycket mer man än du!