UNDERBART!!!!

Om merparten av svenska folket slutade vara så bajsnödiga och kunde skratta lite mer åt sig själva och saker och ting, så hade de inte behövt slita ut ordet KRÄNKT jämt!
Så många tar sig på så stort allvar att de inte klarar av att få lite motgång, eller kanske hör något de inte samtycker till, eller för den delen; blir motargumenterad!
Om en person inte tycker som du, deal with it! Gå därifrån eller för en diskussion för att ta reda på varför människan inte tycker som du, acceptera att ni inte tycker lika!
Du kan föra en diskussion utan att för den delen behöva angripa personen i fråga, klarar du inte det kanske det är dags att ta det andra alternativet; gå….
Så mycket fula saker jag blivit kallad! Bara för att jag inte byter åsikt och bekräftar min motpart med ”du har rätt”. Sällan har jag påstått att en åsikt är fel, men även jag är inte ofelbar, enda gången jag säger att någon har fel är när personen kommer med fel fakta. En åsikt kan aldrig vara fel, oavsett hur dum i huvudet du tycker den andra personen är.

Om ALLA tar ansvar för sina egna känslor istället för att alla andra ska tänka på mina, så behöver man inte ”tassa” runt och försöka undvika att kränka någon!
För man kan inte undvika det, inget farligt händer förutom smärtan i öronen när ordet KRÄNKT!!! skriks ut i tonarter som endast hundar hör!
Det som händer är att du känner dig lite missmodig, släpp det, se din egen position i samhället och inse att samhället inte finns till för dig, du finns till för samhället. Alla får ta sitt eget ansvar för vad som händer i sig själv, det kan du inte begära att någon annan ska ta…

Jag får ofta höra (eg; läsa) att jag verkar vara så kränkt, bitter, upprörd eller vilket nedvärderande ord det nu kan vara, när jag för diskussioner eller skriver inlägg på nätet.
Jag är varken eller, hur du väljer att tolka det jag skriver är inte mitt ansvar, du får ta ansvar för det du läser in i mina ord.
Tänk dig att du sitter och diskuterar med en vän mitt emot dig, vid köksbordet, över en kopp kaffe…. där är jag. Om du är all riled up och far runt i en skrikig diskussion, då blir det inte lätt för någon av oss….

Så skratta åt dig själv, bjud på dig själv och gå och bajsa!