Etiketter

, ,

Jag är sådan att jag tänker att lagen är lika för alla… Tydligen har jag fel…

I gruppen ”Vi som inte tänker rösta på Sverigedemokraterna 2018” har jag sett mycket bra men även en hel del skit. Tydligen är det okej att kalla folk fron Nordfront för både det ena och andra och hota med våld, skott i pannan och hängning utan problem, YOU GO! Liksom


När jag gjorde inlägg om vad jag tänkte om att lagen är lika för alla och att även rasister har sin rätt att demonstrera och uttrycka sin åsikt, blev jag hårt åtgången. Jag har inga som helst sympatesier med dom men de har rätt och säga sin mening, men det var jag smått ensam om att tycka. Om de söker tillstånd och för sig så är det okej, fast jag inte håller med dom! Om de spårar ur ska polisen ta dom direkt! Liksom de som demonstrerar mot rasisterna!


Genast fick jag Brb 16:8 tryckt i näsan. Ja, det är hets mot folkgrupp, men tyvärr så står yttrandefrihet i grundlagen och grundlagen smäller högre än Brb. Om man med yttrandefriheten kränker enskild person är det en annan femma, men hets mot folkgrupp ingår inte i grundlagen, tyvärr. DÄRFÖR får alla; nazister, HBTQ, Mormoner, Livets Ord, PETA, ARF och andra tillfälliga aktörer, demonstrera. Det är liksom en medborgerlig rätt att demonstrera och säga sin åsikt.

Vips blev jag den onda som skulle förgöras och nej, Nazister ägnar sig åt folkhets!! Japp, jag håller med! Men deras rätt att uttrycka sin åsikt står i grundlagen tyvärr….


Efter detta inlägg gick jag ur gruppen, fanns ingen som helst motivation i mig att driva frågan vidare, oavsett vilken åsikt man har så finns det absolut ingen som helst anledning att skriva saker som att nazister behöver ett skott i pannan eller att de är svin som borde utrotas. Jag anser inte att bara för man är rasist, nazist eller annan främlingsfientlig typ, så förtjänar man ett skott i pannan eller annat våld. Jag går inte med på det! Lika lite som att jag tycker att syrianska ungdomar ska kallas skäggapor eller slöjfittor! Alla har rätt till sin åsikt, men de flesta verkar tro att man måste flagga med den likt en blottare hänger ut sin 3-centimetare i Hagaparken! INGEN vill se den!