Etiketter

Under torsdagen fick vi då veta att – nej – det blir ingen LIA alls under januari. Har vi tur kan vi få det senare under våren och ändringar i vårt schema och ”nödlösningar” är det som vi har att se fram emot.

Inte på något sätt okej eller optimal lösning, det vi sökte till kan inte uppfyllas och här lägger vi elever massa CSN-lån på en tveksam utbildning. Våra två närmaste ska inte på något sätt ta åt sig, den här kritiken landar högre upp.
Någonstans börjar jag fundera på att Protrain kanske inte får LIA-platser för att järnvägsföretagen vill ha bättre utrustade elever… det finns så många aspekter i det hela…

Under torsdag kväll kommer mail från vår underbara instruktör om extramöte under fredagen, det kan bara innebära att LIA-platser kommit fram…

Är man ensamstående utan barn är det väl okej och jag är i botten en jävligt flexibel människa, men när jag har 3-4 vuxna beroende av vad Protrain Utbildning får fram, samt 7 barn inblandade…. Jag blir matt…

Jag ber nu att platsen i Göteborg finns kvar, den jag vill ha och som passar mig så jäkla bra!
Jag är ikväll gråtfärdig av trötthet att vara en belastning för så många människor, just för att den utbildning jag anmält mig till inte kan ge mig det den har utlovat.