Etiketter

Fick tillbaka sista provet idag – Godkänd!

Alla prov godkända och jag är enormt stolt att jag lyckats med godkänt trots att jag har haft barnen mycket mer än vanligt, inte kan få ro att plugga ordentligt när de är här, livet rullar på även utanför lektionssalen.

För mig har distans varit räddning, efter 3h i bil och 6-8h i lektionssal, fanns ingen ork till plugg. Med distans kunde jag plugga mer… tror inte jag kunnat nå upp till VG ens om jag fanns på plats varenda dag….

Sedan får jag ge min exman Jonas en 🌹 för sitt tålamod att förklara när jag verkligen inte kopplat, inte alla som har en egen instruktör att fråga 😉

Sedan har Ian gett mig tillfällen att diskutera ditten och datten, han må vara 15 år ”bara” men det han kan, det kan han!!! Särskilt under ”Vistas i spår” satte han mig på pottkanten ett par gånger, nu har jag kört om i kunskapsnivå, men vi snackar maaaassa tåg ändå.

Tycker lite synd om de andra i familjen som har noll intresse av tåg, när jag, Jonas och Ian kommer ihop så blir det gärna tågsnack….

En tredje del gjord och det är fortfarande samma känsla – tokroligt och det känns hemma…