Mjo, det är väl officiell avbön här nu att jag faktiskt tittar på det här….Och så här i väntan på resultatet så måste jag faktiskt erkänna att jag är positivt överraskad av vissa…. Morgan Alling till exempel… Jag menar, den här lönnfete, smått alldaglige mannen med sådan total kontroll!! Finalen är inte vad den borde vara, Morgan borde varit där istället för Magnus….

Laila… jag trodde ett tag att hon inte hade en chans mot Magnus i finalen, meeeen… ärligt talat, jag såg knappt hennes shownummer för jag hade tårar i ögonen – jävlar i min låda vad bra det var!!!!! Där fick hon min röst! Jag hade INGEN aning vem jag skulle rösta på när de 4 första danserna var klara…

Som vanligt, i vanlig ordning så försvann Daniel Da Silva alldeles för tidigt… jag säger bara en sak; ”I could spread him on a cracker” *visslar oskyldigt*. Men vad sjutton, hade jag inte varit en ytterst lyckligt gift kvinna, utan haft de minsta tvivel på min man, så hade jag suttit på tåget till Göteborg nu 😉 Tanken när Aftonbladet basunerade ut nyheten att han skulle skilja sig var ”jaha, det var så dags nu! Bara 8 år för sent liksom”.

Nä mina vänner, nu är det dags igen… Må Laila vinna!

16 min senare:
*FAN* =)