Etiketter

Lördagen den 28 mars var en stor dag för de små barnen…. Det var dags för årets premiär för Cirkus Olympia! Trots att maken fortfarande går på sin utbildningslön så kostade vi på oss en familjedag på cirkusen… Jag lovar, det första vi kostar på oss på mycket länge….

Jag trodde inte att Alfred skulle sitta särskilt still, men han var den som satt MEST still!!! Helt tagen av hela baletten! Ian var liiite springig medan Totte var över hela raden. På vår rad satt det 3 st förutom vi… vi tog rätt sektion 😉 på andra 2:a parkett-sektionen så var det rätt knökat om man säger…

Roligast på hela föreställningen var en trapetsakrobat som sedan återkom som kattdressör (återvinning?), i alla fall, han kom in och spelade full och trillade och hade sig, ungarna skrattade kan vi säga, särskilt när han ”slog” sig….

Så fort det kom in djur så spratt, levande ljuset Alfred, till och pekade och applåderade. Mest effekt hade kamelerna och hästarna, han sa till och med häst första gången, sådan var den effekten.

Efter föreställningen, där andra akten blev riktigt kall när värmen slutade fungera, så gick vi mot utgången… på vägen hittade vi killarnas halvsyskons kusiner totalt förtvivlade när de tappat bort farmor och farfar, men med hjälp av en pedagog på killarnas dagis (där även kusinerna går) så återbördades de snart till säkerheten. Det var riktigt lätt att tappa bort barn där kan jag säga….

Vi tog oss till ”pizzabudet” (som killarna kallar det) och så käkade vi pizza på plats, första gången vi är ”ute” och äter sedan Alfred var 3-4 månader gammal…. Maken har ju knappt varit hemma… Alfred firade tillfället med att slå sönder ett stort ölglas mot golvets klinker… Det var fest 😉

Maken, som skulle iväg och jobba, lämnade av oss hemma och körde iväg. Jag rustade barnen för sängen och kom efter nattning på att det var ju earth hour på kvällen…. jag kompromissade det hela genom att ha tv:n på, och fiskarna fick behålla ljuset på också faktiskt…. annars släkte jag ner allt som drog ström, trodde jag… en klockradio var fortfarande på förutom kyl/frys och värmepanna…. 14 värmeljus och säkert 7 rökelse gick av under timmen och jag tände faktiskt inte på resten av kvällen….