Eftersom jag är ohjälpligt arbetslös så sitter jag hemma en del… När ungarna är på dagis så har jag mina härliga 15 timmar egentid i veckan.
Jag kollar igenom dagens platsannonser över 2-3 mackor, bokmärker och så söker jag dem på kvällen när barnen lagt sig… De här timmarna är mina guldtimmar tills jag får ett jobb….

I alla fall, jag gillar Malou von Sivers och hennes Efter Tio. I hennes filmklubb (tror jag det var) så recenserade de filmen ”Marley och jag”. Jag tror det är Owen Wilson och Jennifer Anniston i rollerna… Och då kunde man vinna en bok om man mailade in en hundhistoria. Jag satte mig vid datorn i nästa reklampaus och mailade följande:

När jag träffade min man hade jag bott ihop med min dobemanntik i 4 år, hon hade under vår tid ihop hunnit bli Bragdhund 2000 och var min bästa vän….

Min man gillade inte riktigt att dela min 90 cm breda säng med både mig och min dobermann, fast hon var en liten tjej, så när han flyttade in så fick hon ligga i fåtöljen… Vilket inte uppskattades… varje morgon när han gick till jobbet så sipprade hon in under mitt täcke, hon skulle alltid ligga mellan mina knän.

Det hände ganska ofta, min man är en glömsk man, att han kom tillbaka och VARJE gång hör jag hunden dra ett djupt andetag och hålla andan! Sedan håller hon andan tills han har gått igen, den hunden uppskattade varje sekund hon fick ensam med mig… fast hon älskade sin nya husse!

Idag har det snart gått 5 år sedan den där dagen vi fick ta henne till veterinären och juvercancern hade vunnit…. Men gud vilken hund, finns ingen liknande och kommer aldrig att göra…

För detta fick jag idag hem den här boken…. *jätteglad*