Idag var det dagisavslutning, barnen visade upp vad de lärt sig i trafik och närmiljö under året…
Regnmolnen hängde tunga men det skvätte lite, det var allt…
Vi hade en trevlig kväll och det blev en del fotande, en av Tottes pedagoger var underbar som alltid och jag är så glad att Totte och även Ian kommer få ha henne till hösten också… Eller ja, de är urmysiga hela högen, men Ians favorit på sin avdelning kommer flytta över till den andra storbarnsavdelningen så där missar vi en….

Innan idag höll jag på att tappa hakan totalt, jag orsakade nog en ordentlig spricka i laminatgolvet i köket… Totte som är extremt petig med maten och nästan kräks av ordet -fisk- blev tvingad att äta en fiskpinne innan han fick köttbullar, och tror ni inte ungen bad om en fiskpinne till? Det har inte hänt på snart 2½ år att han äter fisk!

Sedan kommer vi till ett annat favoritämne –ESC. Jag är totalnörd och hänger framför tv:n så fort det kan antydas vara melodifestival, jag hade gärna varit Christer Björkmans personliga assisten 😉 Ikväll var lyckan stor när Norge gick vidare…

Det är nåt med den här killen Alexander… Jo, killen är ju så söt att man bara vill slicka på honom men det är nåt med ögonen… Herregud, killen har ju en hel Alvklan i ögonen, eller är det bara jag som ser det? Jag skiter i utseendet bara jag får se hans ögon…. Sådana ögon har -mina- alver i sagan om ringen…. Utstrålning, utstrålning, utstrålning… ska jag skriva det igen? Utstrålning…