Så här ser det ut nu klockan 15:30, jag bor vid röda pricken och jag vill ha ÅSKA!!!! MASSOR med åska…. Kommer det nåt?! Nä! Igår såg det ut ungefär så här hela dagen och när det närmade sig Oskarström så bara försvann det *arg* Följ åskan här…

Det är få som tror på mig när jag säger att jag blir sjuk av värme, att jag helst sitter inne i soffan som idag, när det är 29 grader varmt och strålande sol! Ett par dagar går bra men nu börjar det bli outhärdligt….

Jag blir kass i magen, känner mig svag, så fort jag står upp eller går så är jag yr i huvudet. Om jag slarvar det minsta med vätskan så börjar jag må illa och jag måste alltid ha en flaska vatten med mig eller se till att kunna få i mig vätska när helst jag behöver. Mitt humör blir groteskt och mitt tålamod försvinner.

Imorgon ska vi köpa luftkonditionering till sovrummet i alla fall, vi ska se om det fungerar nåt och ger det eftersökt effekt så köper vi en till ungarna också. Kanske jag mår bättre på dagarna om jag får normal temperatur på natten? Framför allt sover man kanske bättre…
Förutom det så är allt bara bra 🙂 jag har blivit antagen till Allt om barns föräldraråd och mitt första svar blev publicerat idag 🙂 Det är skitkul!
Nu ska jag gå och sätta mig i brisen från min stora golvfläkt och svettas lite till….