Jag trillade, nåja… jag hittade en aspirinmask hos Lady Dahmer, som är riktigt jäkla bra!
Via twitter har jag läst kommentarer där folk har fått förbättrat resultat som t ex finnar som minskat/försvunnit, psoriasis som lugnat ner sig, rosacea som har bleknat.
Själv har jag med OCM, askorbinsyraskrubb och aspirinmask fått minimala problem med finnar, vilket var mer regel än undantag förut och framför allt så är min feta hy bara en bråkdel från innan! Efter Hannes föddes hade jag en enormt fet hy och jag kunde t ex göra en bit toapapper genomskinlig (i princip) genom att dra den över pannan!
Idag är det mer eller mindre ett minne blott!

Hur gör man då?
Enkelt!

Ta fyra aspirin och lägg i en litet glas eller skål…

Droppa en droppe vatten på varje och sedan någon extra mitt i typ…

Vattnet löser upp tabletterna men man får mosa sönder dem med en sked…

På med en klick yoghurt eller honung och blanda om ordentligt.

Kleta ut i ansiktet men var försiktig vid tunn hud och slemhinnor….

Låt masken sitta i 20-30 min och när det är dags att skölja av den så fukta fingrarna/händerna med ganska varmt vatten och ”gnugga” lite och så att säga skrubba lite också, skölj bort med riktigt med varmt vatten och smörj sedan in ansiktet med t ex Aloe Vera Gel, A-creme eller D-droppar.
Vill du veta HUR det funkar så föreslår jag att du läser hos Lady Dahmer

Jag kör OCM en gång i veckan, askorbinskrubb en gång och masken en gång (härmar Ladyn lite), övriga dagar använder jag max mandelolja om jag behöver tvätta bort smink t ex, annars tvättar jag bara med en tvättlapp som jag blött med hett vatten. Efter det smörjer jag in ansiktet, oftast med A-creme eller Aloe Vera Gel på morgonen och D-droppar på kvällen.

 

Annons