Etiketter

Hannes är en medveten liten kille, ska man cykla så ska man ha cykelhjälmen på! Han är snabb som en iller på att sno cykelhjälmen från Ian för att trycka (med hjälp av någon) på den på huvudet och så upp på cykeln!
Att cykeln sedan inte fungerar så där jättebra är mindre viktigt, man kan ju öva på lite cykelkonster tills man når ner till tramporna, eller hur?
Helt klart så måste vi försöka hitta en trehjuling till honom, vi hade ett gäng men vi skulle ju inte ha fler efter Alfred och har slängt de gamla trehjulingarna…

Vi gjorde faktiskt så att vi tog av tramporna på de små cyklarna, de kunde inte direkt trampa här på steniga uppfarten och gatan är offlimit för små trehjulingar. De ”sprang” på cyklarna istället och då var tramporna ivägen.

Jag fick däremot stoppa honom när han skulle upp på Luddes stora röda cykel, nån måtta får det vara….

Jag hystade upp honom på studsmattan också, det var kul men lite läskigt när Ian kom upp och höll honom i händerna och hoppade lite… När Ian väl stod still så testade Hannes att hoppa, det gick så där kan vi säga, en 1,5-åring är inte konstruerad att hoppa direkt, det blev platt fall istället….