Jag fick komma till en läkare som jag aldrig varit hos innan och jag var lite nervös över hur han skulle vara. Det är ju en ganska utsatt situation och man ska ju lämna ut sig fullständigt till någon man inte känner och då känns det rätt bra om det ”funkar” direkt.

Han var en av de bättre jag gått hos!

Vi hamnade i en diskussion ang ånglok istället för att gå igenom mitt ”problem”. Jag har haft nedsatt luktsinne under flera år och har även rinnsnuva när jag anstränger mig, jag kan alltid snyta mig och jag för väl en del oväsen på nätterna. Det fick jag spray emot, fast han inte såg nåt. Symtomen finns ju och så får vi se om medicineringen hjälper.

När jag var liten hade jag ett ämnesomsättningsfel. Jag har ingen som helst aning om VAD för fel det var, det enda jag vet är att det ”skulle växa bort” och det har det gjort. Jag har inte haft några problem sedan jag var 16 år. Däremot så togs det en massa rör just för att kolla om det finns någon ämnesomsättningsstörning, även b-vitaminnivåer kollades….

Snabbsänka, socker och blodvärde var perfekt däremot, liksom hjärta och blodtryck, trycket var iofs lite högre än när jag var gravid men det är kanske inte konstigt. Att jag dessutom känner mig lättstressad i hemmasituationer gör kanske sitt till men 130/70 är väl inte helt onaturligt….

Ska bli intressant att se om det säger nåt, bra om det är bra värden och bra att vi hittar problemet om det finns nåt.

(Alla värden var utmärkta!)