Etiketter

Hannes gjorde i och för sig sitt premiärdopp lite ofrivilligt i dammen hemma hos farmor i midsomras, men ändå…

Idag var jag tvungen att ta tjuren vid hornen och ta alla fyra barnen själv till Furulund och det är ju i och för sig ”bara” två barn som jag får ha koll på, de andra två är ju i simskolan.
Hannes var inte imponerad över ”kisspölen”, som den kallas, utan han vägrade gå i närheten. Jag tog upp honom och satte mig på kanten med honom i famnen. Efter ett par minutrar var det ok att sitta mellan mina ben med fötterna i vattnet. När jag märkte att han var på väg att ta sig ner i vattnet så tog jag av honom kläderna och sedan var det lönlöst att försöka få upp honom!

Han trillade ett par gånger och var ner med ansiktet under vattnet men blev inte direkt rädd utan med glada tillrop så fortsatte han när han kom upp igen. Jag fiskade upp honom en gång när hela ungen kom under vattnet men när väl hans ”dykreflex” släppte och han kunde andas igen så var han på det igen!

Jag har inga bilder från premiärdoppet eftersom jag lämnade allt utom bilnycklar hemma men jag ska fota imorgon tänkte jag….

Ni får en fin bild på min underbara engelska pelargon som håller på att slå ut….