Jag älskar nagellack!!!

Det går liksom inte att komma ifrån. Jag har sällan tid att sitta och slutföra ett projekt men jag tror jag har hittat lösningen, jag tar ett lager åt gången! Ett lager, rodda barn, ett lager till, laga middag…. ja ni hänger med…

Jag inser ju att jag borde tagga ner på nagellack men det känns jävligt onödigt… handarbetandet har blivit mitt jobb så jag måste ju ha en ny hobby, eller hur? *snälla håll med mig för fan!*

För tillfället är min favorit helt klart Depend 58, den och ett lager av Viva La Diva 72 och min dag är räddad!

Sedan har vi nagellack som Orly, OPI och just don’t get me started on Deborah Lippman *Flåsar tungt*

Nåja, jag övar så smått på mig själv, på både långa och korta naglar och jag gör även andras naglar också om någon vill…. I och för sig bara målandet, bygga får man göra någon annanstans eller om man har egna…
Senaste kreationen: Tonade naglar, under inlärning….
En liten del av lagret…
Har man inte tid har man alltid tid för ett lager glitter….