Så skulle sköna svärmor sagt, hon och resten av familjen på den sidan är odrägliga Stockholmare så vad förvänta sig? 😉

Igår fick jag tid och hämta glasögonen, jag hade Ludde med mig och blev en glass fattigare, men det kan det vara värt att få rå om den där godingen som lockar mig till många skratt och som jag älskar att busa med.

Jag passade på att gå in på KICKS och köpa en correction pen, vitt artline nagellack och en snabbtorkande topcoat. Jag älskar min hobby, måla naglarna och jag kan sitta i timmar och kolla på Youtube och lära mig olika tekniker.

Just det, glasögonen!

Jag går hos Specsavers och jag köpte ett par progressiva glasögon för att jag håller på så mycket och jobbar nära samtidigt som jag kollar tv (stickar, virkar, pysslar) om någon tycker jag kollar mycket tv så ja, det gör jag, när jag gör färdigt beställningar som jag har fått. Ljudbok funkar lika bra som tv…

Jag tog även ett par vanliga glasögon utan det progressiva för att ha på fester, utflykter osv, när mina dyra progressiva kanske lever farligt….

Här är då glasögonen 

 


Egofotat, med de nya på (otroligt trött)

De gamla, väldigt iögonfallande glasögonen…