Etiketter

2:30 – Teskedspappan insjuknar

3:45 – Jag insjuknar

Nu är kl 19:23 och jag har lyckats få i mig ett par mackor och någon liter vatten… Teskedspappan har varit värre drabbad än mig, jag har lyckats få ut och in höns och ankor idag i alla fall..

Barnen har varit jätteduktiga, de har hjälpt mig med allt utan gnäll och lagade sin egen middag med lite assistans. De diskade kastrullen, letade upp korv i frysen, fyllde i vatten i kastrullen och satte på den på spisen. Jag tinade korvbröd och tog hand om det kokande vattnet, resten skötte de själva.

Jag fick i mig lite vatten vid 14-tiden och ett par mackor vid 18-tiden… Nu är jag bara otroligt trött och har ont i huvudet. Jag har legat på soffan sedan 3-tiden inatt och jag har lika ont i fogarna nu som under graviditeten med Hannes.

Jag hoppas att morgondagen blir mycket bättre…