Jag var orolig ett tag att kompisarna från Göteborg inte skulle komma, men de trotsade vädret och dök upp!! Dock åkte de inte hem utan tog en hotellnatt i Halmstad, smart.

Med 5 vuxna och 7 barn i huset kändes det hektiskt men ändå kontrollerbart, när det sedan dök upp 4 vuxna och 2 barn till inträdde kaoset 😉 Men så härligt det var att se alla gamla kompisar samtidigt igen!!!

Tidigare på dagen dök en annan kompis upp… som är utav polismodell, och som genast blev barnens favorit! Medan kompisen stod i dörren och bytte ett par ord klättrade tre barn runt i polisbilen och testade megafonen, lamporna och andra saker 🙂 Överlyckliga barn de lux!

Dock blir man lite spak när man öppnar dörren pga att hunden skäller, och där står en polisbil på gatan… trots att man vet att han kanske dyker upp under arbetspass….

Men jag har haft en underbar helg men härliga nya och gamla vänner och dessa två små godingar…. av någon anledning har jag glömt fota i helgen så det finns inte mycket mer än det här fotot som är tagen av Iron Maiden-godingens mamma….