Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det hela, visst förstår jag de som bojkottar och vill att man ska fira kärleken varje dag, men samtidigt kan jag tycka att det är lite mysigt att man faktiskt har en dag där man kan fira lite extra…

Det här med små, mjuka, röda och lurviga små hjärtan som det står ”I Love You” på, nja, det kan jag vara utan men däremot en extra kram, en puss på kinden och ett jag älskar dig. Det behöver nödvändigtvis inte vara från Teskedspappan eller barnen utan även från vänner… Jag är nog själv lite väl blyg för att göra det själv men jag vill göra det och jag gör det i ”min värld” 😉

Fira AHD som ni vill, eller inte alls. Däremot vill jag vädja till alla som förväntar sig dyra presenter; tvinga inte ditt hjärta att punga ut med tusentals kronor för en present och framför allt om hen gör det, var jävligt tacksam! 
Jag har under mitt liv stött på framför allt kvinnor som har önskat sig dyra smycken eller resor och när de väl fått nåt dyrt så har de ändå inte varit nöjda! SKÄMS!
Kärlek har inte en prislapp, man kan köpa dyra presenter till vem som helst, men du kan inte få kärlek av vem som helst, du borde värdesätta din kärestas kärlek högre än presenten hen kan ge dig.

Jag är rik när det kommer till kärlek, jag har så ofantligt många härliga människor runt omkring mig och en del mer digitalt eftersom de bor långt bort.

Mina största kärlekar är ju de här 5 personerna…

Foto: U Bergkvist


Däremot så finns det många på 6:e plats! Bonusar, Jocke, Mia, Lillan, Madde, Gitte, Ronja… Ja, det är många fler än så här men det blir ett väldigt långt inlägg om jag ska räkna upp alla…

Om du känner dig speciell för mig, så är du det 🙂