Imorse var det upp med alla barnen och motsträvig Teskedspappan. Stress iväg till förskolan med de två små så att de fick frukost, efter det var det soft i 40 min innan vi skulle vara på BUP.

Teskedspappan och sonen tog en bil in för Teskedspappan skulle vidare till ögonmottagningen och jobb efter BUP och jag och sonen skulle hem, så jag hade en bil…
Ungefär 30 sek innan jag svänger in på BUP:s parkering så ringer de och säger att läkaren är sjuk! Tack för det liksom. Ordnat och donat för att få ihop dagen och så bli inställt väldigt mycket i grevens tid… Då blev jag lite sur faktiskt.

Vi tog sonen till Espresso House och fikade istället, det stället har inget vettigt i lchf-väg att äta, om man inte vill smäcka i sig en hel sallad, så jag tog en Creme Cheese Bagelhistoria med en Mocca Latte…. Mocca Latten kan jag göra själv hemma, utan allt det socker som var i den, dessutom ville hon lägga på Caramel så den blev ännu sötare… tror inte det 😉

Så i det hela, en ommöblerad dag till ingen nytta men vi fick lite egentid med sonen i alla fall!!