Etiketter

Igår fick ålderdomshemmet lite påhälsning av en liten höna, en tjej i köket på ålderdomshemmet pratade med en kollega i matsalen som känner min grannes mamma. Ni vet den där grannen vi delar hönsen med. Iallafall, grannen kom över för att se så att alla våra var kvar och vi räknade in dem, jodå, inte vår höna.

Jag satte mig i bilen och körde de 300m det är till ålderdomshemmet och lyckades lokalisera den lilla hönan. Den var tam och enkel att få tag i och med hönan under armen körde jag hem igen.

Jag lyckades få in alla hönorna i hönsgården och släppte sedan in ”Lilla Hjärtat” i hönsgården och det var en lugn insättning, inga problem med bråk eller nåt.
På kvällen visade det sig att det fanns 4 st hönor till som sprang runt som en annan granne lyckats få tag i.
Idag på morgonen blev vi varse att ”Lilla Hjärtat” inte är en höna utan en ”Goliat”….. En tupp är inte vad vi behöver direkt men han får bo med Ettan tills vi vet vad vi ska göra med honom, söt är han i alla fall!