Etiketter

,

Nu är Hexan jäääävligt arg!

Inte nog med att jag i 4 års tid har diskuterat med SD-troll på sociala medier. Nu måste jag ryta i mot deras motståndare också! De som jag egentligen håller med, som jag vill hålla om ryggen!

MEN!!!!!!

Jag kommer aldrig någonsin acceptera att Icke-SD låter på precis samma sätt som SD!!! Jag har sett så många kommentarer på Facebook idag där folk sjunker till samma låga nivå som SD.

Nej, jag håller inte på något sätt med SD:s invandrarpolitik! Däremot har SD, precis som alla andra guldkorn inom sin politik, men bara för det betyder det inte att jag tycker SD är ett bra parti.
Bara för att man röstar på SD är man inte dum i huvudet! Okunnig och snabb till att snappa upp det man håller med om och glömma resten kanske, JA!

Jag skräms av hur människor reagerar! Icke-SD:s reaktion är exakt likadan som SD, du som hånar, kastar hårda ord, smädar, nedvärderar och går till personliga angrepp, jag tycker inte att du är bättre än någon i SD!

Det är det här hatet som eldar på trollen, ju mer skit de får kastat på sig, desto mer växer de! Förstår ni inte det? Ju mer de behöver hålla ihop, desto starkare blir de! Har ni helt missat det?

Att skita ner och ignorera SD får dem inte att försvinna! De ska involveras och de andra partierna måste ta upp de sakfrågor SD har vunnit på. Det är de frågor som de kan göra bäst arbete inom och de måste den vägen få folk att förstå!
Jag hörde på #valu igår att folk nog egentligen inte har så mycket mot människorna som kommer, det är integreringen och invandrarpolitiken som är problemet! Jag håller med!

En klok vän sa en gång:
”Det är ingen idé att slå på skit, det skvätter bara”
Vilket betyder att du kommer ingen vart med att slå på skit, det är verkningslöst, du skitar enbart ned dig själv.

Vi kan aldrig få SD att minska om ni fortsätter som ni gör, VI måste använda huvudet och istället så tappar merparten huvudet, skämmes!

Visst kan även Hexan raljera, men jag kommer aldrig någonsin kalla en människa för något kränkande, oavsett vilken politik de röstar på eller medverkar i. Det är mitt bidrag till mänskligheten. Jag kommer fortsätta att arbeta mot SD, jag kommer fortsätta presentera siffror för SD-troll (SD-troll = anonyma sktispridare på sociala medier), jag har fått läsa att våldtäkterna har ökat med allt mellan 30-75%, medan BRÅ presenterar 5% i samma fråga. Det var ett exempel och jag kan säga att aldrig försvinner diskussionsmotståndare så fort som när jag länkar till sakkunnig källa.

Jag kan väl samtidigt skriva att detta gäller även de som hoppar på feministerna. F! har precis börjat sin bana, vill ni ha bort dem, då måste ni jobba aktivt för det för att kasta skit löser inte den detaljen, du visar bara hur dåligt insatt i frågan du är. Visst, jag röstade inte heller på F! för jag anser att de brister mycket i sin politik, och det baserar jag inte på allt jävla dravel som har skrivits i media, jag har frågat F!, jag har läst deras partiprogram osv.

Feminismen behövs! Men jag är inte så säker på att den behövs som eget parti, däremot tänker jag inte klanka ner på dem som känner att det behövs. Liksom invandrarpolitiken är det ett ämne som skall integreras i alla partier, om man nu känner att feminismen är något bra.

Jag är socialdemokrat och feminist, men jag är även människa med hjärta och hjärna!