Jag tänkte här en smula på hur jag var ganska frekvent på både blogg, Facebook, Instagram och Twitter för ett tag sedan, och mot hur det är idag.

För ett tag sedan, vet inte vilken tidsrymd vi pratar om men säg 1 år kanske, så såg jag mycket på tv, försökte blogga 3 ggr om dagen och frekvent uppdatera Facebook, Instagram och Twitter.

Sedan vände det på något sätt, jag såg mindre och mindre på tv och Twitter lade jag nästan ner helt. Det jag har någorlunda igång är bloggen, där jag nu skriver när jag har något jag verkligen vill skriva om och inte bara för ATT skriva. Instagram är nog det som uppdateras mest, antagligen för att jag är ganska fotointresserad och gillar att fota. Facebook är stängd förutom för vänner men jag försöker hålla igång Videhexan mer.
Någonstans gillar jag ändå underhållningsvärdet i att ha en fullkomligt onormal plats där jag kan lägga ut små episoder från familjelivet där jag inte ens själv finner något normalt. Där kan jag gå bananas om jag vill.
Förvisso kan jag göra det på andra ställen också men just där kan jag göra det offentligt, allt annat ”Normalstört” får gå lite under cover….

Ärligt talat är det väldigt skönt att släppa den hektiska, informationstäta världen. Jag lyssnar på nyheterna på radion på väg till jobbet, på morgnarna och läser nättidningar om jag vill se nåt närmare. Ibland blir det även nyheterna på webben. Mest ser jag serier på datorn eller ViaPlay, lyssnar ljudbok och pysslar med handarbetsbeställningar.

Twitter är bara utmattande och ett riktigt energitömmande medium, de två kontona jag har där kommer jag snart avsluta, ska bara komma ihåg det. Bloggen skriver jag i när det känns relevant. Instagram är mitt medium känner jag, där och på Facebook får jag mest utbyte och har mött underbara människor!!

Så får det bli….