Etiketter

Och den man, eller kvinna som inte begriper detta, har definitivt inte begripit vad feminism handlar om!

Ikväll såg jag en dokumentär om ”Femen” en aggressiv feministisk organisation med sin grund i Ukraina. Nu använder de en form av feminism som jag inte känner mig manad att använda, jag är för snäll som person för detta, men jag stödjer det de gör! De är oerhört starka och framför allt modiga, kvinnor!

Nu kommer jag länka till en dokumentär som ligger på premium på TV4Play, men man kan faktiskt aktivera en gratismånad och se den, det är den värd! Där presenteras många av de punkter där feminismen faktiskt behövs!

”Femen: De nya feministerna”

Som damerna säger så frekvent:

Nakenhet är frihet!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Faktiskt så förstår jag helt vad hon menar… Jag sågs som ”besvärlig” genom hela högstadiet för att jag sa vad jag tyckte. Saker jag fick utstå på gymnasiet…

Jag har blivit kallad det mesta, på mail, från folk som inte vågar stå för det de säger utan skickar anonyma mail, twitterinlägg eller meddelanden på Facebook. Do I care? Inte det minsta! Börjar jag läsa nåt och ser snabbt vart det barkar så har jag en enormt fin liten knapp med en papperskorg på!
Jag tänker inte låta inskränkta människor som inte begriper bättre, förstöra min dag… det är ändå för era döttrar jag kämpar