Etiketter

Än har inte säsongen i växthuset kommit igång, men jordgubbarna blommar i grannens växthus (han har kanalplast och där klarar sig jordgubbar/kryddor bättre), inte för att det finns några chanser för bär men blommar gör de!

Vinrankan har knoppar och persikoträdet i hönsgården har enorma blomknoppar, ingen mer frost nu tack!

Nu är växthuset belamrat av det nya, lite mindre växthuset och jag håller på att plantera om där. Varmare att stå i växthuset och plantera om alla pelargoner än att stå  ute att göra det. Inne är inget alternativ.

Växthus mars

Planteringsyra

Jag har totalt 108 liter pelargonjord och jag hoppas att det räcker. Har planterat om förhoppningsvis mer än hälften i alla fall. Har väl kanske 15-20 st kvar…

vinterpellis

I den röda krukan står en vintervuxen (lång, smal och gänglig) P. Gibbosum och i den svarta krukan en P. Fragrance i typisk vinterskrud.

stickling

Dagens skörd av sticklingar. Jag hade kunnat ta minst 3 gånger så mycket men jag har inte plats…

sukulent

Fick även ihop den här lilla samlingen, köpte allt utom murgrönan och skålen idag. Blev fint…

Nu är det bara resten av pelargonerna och alla frön som ska sås….. jag. har. inte. plats.