Etiketter

Sitter just nu och tittar på en dokumentär som heter ”12th and Delaware”…

En abort är ingeting som skrämmer mig, dessa människor som hjärntvättar dessa stackars flickor till att inte genomföra sina aborter…. skrämmer mig mer…

En graviditet må hända, preventivmedel är inte 100%, jag vet… men att låta en 14-åring begränsa sitt liv bara för att ett barn råkar bli gravid? Hell no! Barn ska inte föda barn och ungdomar ska inte föda barn förrän de har skapat en jordmån för sina liv, de ska gå färdigt skolan och ha en grund och stå på, det tänker jag inte ändra åsikt om….

Men att skrämma/hota/hjärntvätta tonåringar till att föda de barn de inte borde? Nja, det är ingenting som främjar världen, anser jag….

Ett ofött barn är för mig otroligt värdefullt! Men tro mig, trots 6 års ofrivillig barnlöshet så är jag övertygad om att var och en som bär på barnen skall ha  friheten att välja!

Jag vet att det är ett kontroversiellt ämne. Det finns män som aldrig någonsin skulle vilja låta kvinnan ta hela ansvaret även om han inte vill ha barn. Samtidigt finns det män som skiter i vilket.
Det finns män som säger ”Välj barnet eller mig” och det finns kvinnor som då säger okej, sod of… och sedan finns det kvinnor som väljer abort, men ändå inte står ut med mannen efteråt….

Jag är en av de senare…. För 21 år sedan genomförde jag en abort…. Jag ångrar inte aborten det minsta! Faktiskt, det finns män jag vill ha i mitt liv och män jag hellre har på avstånd….
Däremot ångrar jag att det blev som det blev… jag trodde faktiskt jag var steril!, jag var 23 år och hade brottats med barnlöshet i minst 4 år vid det laget. Vips var jag gravid!!

Samtidigt som jag var hysteriskt glad över att jag kunde bli gravid, lika hysteriskt sorgsen var jag över omständigheterna när jag väl var gravid, med en man som inte ville ha barn, som bad mig välja mellan honom och det jag bar på…
Jag valde honom….
Idag hade jag inte valt så….

Idag sitter jag med en man jag älskar, 7 graviditeter bakom mig och trots att mina fyra barn är krävande, så ångrar jag dem inte en enda sekund, men jag ångrar inte heller aborten en enda sekund. Det finns tid för allt och allt hamnar inte när det finns tid.

Det finns mycket mer att säga i ämnet men just nu är det tungt att göra det… men aldrig någonsin skulle jag övertala någon att behålla ett barn de inte vill ha, jo, om jag kan adoptera det! Annars never ever!!
Jag är gärna bollplank, delar med mig av mina erfarenheter men aldrig någonsin visa dockor av hur stort barnet är just då bara för att hon är gravid?! Var och en har sin åsikt och den är värdefull, vill de inte ha barnet utan göra abort, fine, jag hjälper och stöttar!

Många oplanerade barn (jag) och oönskade barn lider pga föräldrarnas val, tro mig…