Jag börjar med att kommentera om att var och en gör som de vill!! Jag är inte den som föraktar föräldrar som inte är öppna med barnens diagnos, jag förstår det inte, men det är egentligen mitt problem, inte ditt…

Så här har vi gjort… Vi har aldrig någonsin hymlat med att barnen har sina NPF-diagmoser/problem. Jag ser bara möjligheter i att barnen slipper förklara sig, alla runt dem vet ändå. Inte för att jag anser att ADHD är en ursäkt, men någonstans är det ändå en förklaring för barnen varför saker och ting händer.

Jag tror att folk skulle undra hur i helskotta jag uppfostrar mina barn om jag inte hade varit öppen med deras diagnoser. Inte för att det är andra människors ensak, men för barnens skull…

Jag tror att barn vars föräldrar är hemlighetsfulla, har större problem. Skolkompisar vet inte varför de är annorlunda t ex. 1 :ans klasskompisar har ALDRIG varit elaka/mobbande utan de har accepterat honom fullt ut sedan dag 1! Men så har vi aldrig hymlat om det heller.

Jag tror att man gör barnet en björntjänst genom att skämmas (min åsikt) och hålla det hemligt. Barnet blir bara konstigt utan förklaring och mobbingen ligger på lur… Som sagt, det är vad jag tror…

Vi kommer aldrig sticka under stol med någon sjukdom/tillstånd, det gör bara sjukdomsbilden ännu mer påfrestande..

Mina barn är funktionshindrade, något annat finns inte. Olika för olika diagnoser, men ändå minst 2% handikapp…De flesta ligger ganska högt…

Mina barn ska aldrig behöva skämmas över att ingen vet om deras omständigheter , utan de ska alla vet om och är okej med det…

ADHDisREALtoME_Lightbulb01