Häxan är troende….
Kanske inte på samma sak som du, men jag bryr mig inte, så länge tro innebär öppet hjärta, kärlek och välgång!

Jag bryr mig inte om du är muslim, kristen, jude eller buddhist, så länge ditt hjärta jobbar för din nästas bästa.

För mig betyder tro att bry sig om människor, att ta hand om sin nästa, att lyssna på den som behöver, att fräsa åt den som behöver, att låta gud/gudinnan välja hur vi ska reagera mot människor.
Jag låter sällan mina egna värderingar bemöta människor utan känner av vilket bemötande de behöver för att få bästa resultat av vårt möte…

Men ikväll känner jag bara avsky! Jag bryr mig inte om det är muslim, kristen, jude eller paganist som gjort det, min tro vägrar tro att en buddhist har gjort det.

Jag misstänker att det är Islamister som har gjort det…. vilket innebär att jag blitt orolig för ”mina” ungdomar och elever på jobbet. De har inte gjort något om det är så, dock är de muslimer men så underbara människor! De vill inget ont men får efterleva vad andra människor gör i deras ”Guds” namn…

Jag blir mer och mer buddhist, alltefter Charlie Hebdo och andra franska attentat, varför Frankrike? Varför Paris? Varför?

Kan någon ge ett vettigt svar?

Ikväll har jag inte tänt ljus, jag tänder rökelse och ber änglarna om hjälp att ta emot de nya i himlen och framför allt ta hand om deras efterlevande, det är inte de i himlen som behöver våra böner, de är hemma….. Det är de som tvingas leva kvar och behöva gå vidare som behöver vår hjälp…

Gå i frid
Namaste
Whatever….
Låt oss alla be om hjälp för de döda/efterlevande oavsett om det är Buddha, Jesus, Gud eller Allah som är vårt mål….