Så har det då gått en månad sedan jag skrev sist.
Jag har fört många debatter på Facebook om bl a flyktingar och deras utsatthet, nej förresten, jag har bara debatterat flyktingars situation på FB.

Det är ju så många som inte har en jävla aning om vad de skriver om och de går på så många mediamyter att man blir mörkrädd. Flyktingr i sverige lever långt ifrån lyxliv idag, tvärtom, många lever i ren missår men de slipper iallafall vakna till att vardagsrummet blir bombat, det är väl egentligen enda fördelen. Sedan sitter folk där på kammaren med en egen dator, värme, mat och närmaste familjen i lugn och ro, och tycker en jävla massa saker de inte har en blekaste aning om.

Förutom allt debatterande så tar jag han om familjen, mig själv och försöker ändå hitta nåt som kan kallas stämning och ett omhändertaget hem….

Just nu försöker jag bara överleva, maken är borta 5-6 dagar i veckan, jag jobbar 60% hos kommunen, 10% hos kund och resten i företaget, sedan är det 4 barn och en 20-åring som kräver sitt… hade jag varit utan 20-åringen hade jag inte klarat det själv, nu finns det ändå en ytterligare vuxen som ställer upp om jag behöver assistans….
Trots det har jag en obstinat 5-åring som snart bli inlindad i silvertejp för att han är så tyken och uppkäftig.

Men jag överlever nog det här med, men ni får gärna hålla en tumme att jag får behålla mitt jobb även 2016…