Etiketter

jag kommer recitera kompisens idiot-diskussion på FB 170114, jag skriver exakt som det står på fb, inkl syftningsfel och särskrivning:

Konstig människa: Negerboll har alltid hetat det uppväxt med det och tänker då aldrig säga annat när jag köper NEGERBOLL på caféer  eller så säger man Gambia skalle med mjäll 😂😂
Kompis: Tiderna förändras, men inte du? Omodernt.
Konstig människa1: Nej jag lever med det jag är uppväxt med  och gillar folk ej att jag säger negerboll e det deras problem jag står för svenska traditioner och mina barn ska veta att negerboll heter det
Kompis: Vad är det för svenskt med att använda ett gammalt rasistiskt och förtryckande ord? Varför inte använda ordet chokladboll som – de facto – inte kränker någon (utom möjligen en och annan rasist som bara MÅSTE få säga neger?)
Konstig människa1: Men det är ju så kränkande att man säger så??? Nope och varför ej förbjuda ordet vitlök då tycker jag!!!! Alltså jag säger vad jag känner för och tar folk illa upp  så gör det ej mig ett skit jag är traditionsenlig
Kompis: Inget kränkande med ordet ”vit”. Ordet ”neger” har däremot använts som ett rasistiskt och nedvärderande tillmäle. Om du vill att dina barn ska få uppleva saker som de ”alltid” varit är du väl inte föräldraledig? Din fru sköter hus, hem och barn och är hemma tills barnen flyttar ut. Får hon rösta  eller låser du in henne på valdagen?

Alltså vad är det med dessa jävla smygrassar/-nassar som inte har något hum om läsförståelse eller analys av det man läser???

Ex:
”det står på FB att alla ensamkommande barn från syrien är över 30 år”
”mvh /Fria Tider”

Visst är det väl så!?!
Allt som delas på fb, fria tider osv är sanning???
Om jag få säga min mening: tror du vad som står på Aftonbladet, metro, fria tider osv… tillåt mig att kalla dig  JÄVLA IDIOT!! du är så lättlurad att tomten tom finns!!!

Aftonbladet och andra ”dagstidningar” vill så klart sälja lösnummer…
t ex Fria tider vill att alla utanför SD hatar alla som inte är svenskar….

OM du delar något från:

Samtiden.nu
D-intl.com
nyheteridag.se
avpixlat.info
realisten.se
exponerat.net
friatider.se
nyatider.nu

Så är du i mina ögon antingen
1. dum i huvudet
2. vet inte vad du delar

och om du är 2, dvs inte vet vad du delar…. gissa om jag kommer göra dig varse om den detaljen!!
Är du alt nr 1 så har du liksom avslöjat dig en gång för mycket…

—— Byter ämne ——-

Nej, jag säger inte att alla ensamkommande är under 18år,
jag säger inte att ensamkommande tonåringar är bättre än svenska tonåringar,
Jag säger inte att invandrare är bättre än svenskar..

Jag säger att tonåringar är tonåringar!
Jag säger att alla som KAN få lite extra i vardagen försöker detta, oberoende av nationalitet!

Jag må vara en snart 47-årig kärring, men jag har blivit våldtagen av svenska män i förhållande, sexuellt ofredad av svenska män, blivit behandlad olikt av chefer osv redan innan dagens invandraproblematik uppstod!!

 • Jag var 10 år gammal när jag blev sexuellt ofredad av svenska män! (1980) FÖRSTA gången, att det upprepade sig hundratals gånger fram till jag gav igen 1998 och inte accepterade det hela mer (28 år gammal) är typ 18 år för sent!
 • Jag var 23-26 år gammal när min pojkvän inte förstod ”nej” utan tog det han ville ha = Våldtäkt, vilket jag inte förstod förrän långt senare. (1993-1996).
 • 1996 blev jag för första gången förbannad! Min dåvarande pojkvän sa ”Du kan inte ha de där byxorna!”. Vet ni varför? För de var mina favorit-jättelappade-jeans.
  Trots detta var jag ihop med denna man ytterligare 4 år. Idag undrar jag varför.
 • Idag (170115) har jag varit ihop/gift med en man som älskar mig för den feta, håriga och obstinata människa jag är, HAN är en jävla man!!!!
  De som tror att de är män är oftast idioter i mina ögon, varför? För de ÄR idioter i mina ögon, det behövs ingen förklaring!!
  Misogyn
  Rasist
  Nazist
  Antifeminist
  Objektifierare
  Kvinnor-Är-Till-För-Männen
  Osv i all oändlighet!!!Jag kommer göra dig varse när du har passerat min gräns… om du då fortfarande är min vän (t ex på fb)  och uppskattar mig, var jävligt försiktig med vad du skriver osv… jag tänker inte acceptera några jävla smygrassar from dags dato…Jag har alldeles för mycket gott på gång i mitt liv med
 • 4 (6) barn med div neuropsykiatriska funktionsnedsättnigar.
 • 4 barn med födoämnesintolerans.
 • 150 gymnasieungar från bl a Syrien och somalia.
 • 250 SFI-elever från olika länder

Den som säger att JAG inte har koll på verkligheten (jag springer på elever hemma i lokala affären, i ”fel” kommun, 6 mil hemifrån osv.) är jävla tomtenissar!!
Nej, jag har inte koll på hela verkligheten, men det har INGEN!

Det finns de som skickar raketer på poliser
Det finns de som ringer falsklarm
Det finns de som tänder eld på skolor med raketer
Det finns de som försöker ge andra skuld för olika brott

Av de 4 exempel jag gav ovan är 50% orsakade av svenskfödda ungdomar och 50% av invandrade ungdomar, gissa vilka!
Kalla mig vad fan du vill, men jag har med all säkerhet bättre koll än du!! Och har jag inte det, lär jag se till att det som är mest sant kommer fram!