Etiketter

Camilla Läckberg beskriver den smygrasism och främlingsrädsla, i Häxan, som jag framför allt ser i de facebookgrupper som avser Oskarström (utanför Halmstad) till det yttersta!! Bengts rasism är något jag ser dagligen, både i min vardag och online!
Dock inser jag beklagligt att denna unkna attityd finns hos så många i Sverige!

Varför är det mest lågutbildade som blir smygrasister? Jag är lågutbildad
(3 gymnasieprogram, handel&kontor, ekonomi och teknisk, för att kunna ta mig in på veterinärutbildning) men har intresse i politik, mänsklighet och samhälle. Dock ser jag att de som ”borde” knyta sig till Socialdemokraterna, nu istället knyter sig till SD.
Är SD det nya arbetarpartiet?! Nej, inte på långa vägar…. utåt sett vill SD vilja arbetarklassens väl…
Det man inte ser om man inte läser deras partiprogram utan och innan och lägger lite  tid och energi och djuplodar, så ser man att de inte alls är arbetarvänligt! De bara går den vägen för det är där de får mest sympatier!
Att de sedan är så långt från det socialistiska tänkandet man bara kan vara, när man tittar djupare och analyserar deras partiprogram, förbigår de flesta. Jag har tittat både på korsan och tvärsan och googlat deras partiprogram och ingenting kan få mig att tro att deras politik är på något sätt annat än högerextremistiskt…. Samma som man såg i Tyskland på 30-talet.
Jag, min man och mina barn är så kaukasiska/ariska som det bara går. Vem bryr sig?! För mig är personligheten avgörande. Jag har träffat på så många ariska människor som förtjäna ett skott i pannan (förlåt det barbariska uttalandet),  och så många Morer, arabiska och afrikanska människor som förtjänar så mycket bättre för de är så mänskliga jämfört med många Svenskar jag har jämte mig i min vardag.

FullSizeRender 6

Man beskyller invandrarna för ALLT! 
Ekonomin; invandrarnas fel!
Vädret; invandrarnas fel!
Pensionärerna råkar ut för politikernas snålhet; invandrarnas fel!
Försäkringskassan kukar till det; invandrarnas fel!
Kommunen brister i sina åtaganden; invandrarnas fel!

ALLA pengar som skulle tillfalla ”Svenskar” i skolpeng, vård&omsorg, försäkringskassa, tillfaller idag invandrarna; enligt de imbecilla…. Inget kunde vara mer fel!

Att folk får jobb, ekonomin blomstrar, Sverige får massor av EU-bidrag osv, i spåren av invandringen spelar ingen roll! Allt. Är. Invandrarnas. Fel!

Ja! Politikerna har inte varit förutseende! Mycket hade kunnat skötas bättre med lite förutseende! Men INGEN politiker ser längre än sin egen mandatperiod, face fact!
Till och med rövhålet Trump tar ansvar för att arbetslösheten sjunker under hans första 100 dagar…
Nu är det tack vare Obama som saker händer iallafall under hans första halvår som president….
Trump tar applåderna fast det är Obamas applåder han tar, DET begriper inte folk!

Varför ska man ta ansvar för (kanske) någon annans ekonomiska period!?  Därför finns det t ex ingen som helst ansvar för att det föds x-antal barn som ska börja förskola/förskoleklass, x-antal år framåt i tiden! Då är det en överraskning!

Min minion föddes 2010 i augusti, jag kan räkna över de jag känner i ”byn”på 4000 pers, som födde barn i augusti 2010, till 18 st! Politikerna 2010 brydde sig inte om nästkommande mandat eftersom det var val 2010, då tar man inte ansvar för vad som händer nästkommande 4 år, om man inte vinner valet…. Så när 54 barn började i förskoleklass 2016 blev man tagen på sängen, hade inte på något sätt behövt vara så om politikerna ser längre än sin egen mandatperiod.

ÄVEN om man vinner valet så har man ingen verksamhet planerad utan börjar om på nytt! Det syns så väl i den kommun jag jobbar i nu, sedan 3 år tillbaka…. ska bli intressant att se vad som händer inför nästa år! Dock har politikerna i ”min” jobbkommun insett saker som ”min” boendekommun har missat.

Eftersom 2017 inte är slut så koncentrerar jag mig på 2016:

 ”Sverige får närmare 324 miljoner kronor i nödbidrag från EU för att klara flyktingsituationen, enligt ett beslut från EU-kommissionen. Det rapporterar TT.
Pengarna, som går till Migrationsverket, kommer från Asyl-, migrations- och integrationsfonden (AMIF) och ska användas för att täcka asylsökandes omedelbara behov, som mat och husrum.
Pengarna är en extra utbetalning – sedan tidigare är det klart att Sverige ska få 1,1 miljard kronor ur nödfonden. ”

Länk, förvisso till alternativ nyhetsförmedlare..

Schablonbelopp för år 2017

Beroende på när den nyanlända tagits emot i kommunen gäller olika schablonbelopp.
För nyanlända som tagits emot i en kommun till och med den 31 december 2015

  • 83 600 kronor för en person som inte fyllt 65 år,
  • 52 400 kronor för en person som fyllt 65 år.

För nyanlända som tagits emot i en kommun från och med den 1 januari 2016.

  • 126 400 kronor för en person som inte fyllt 65 år,
  • 79 100 kronor för en person som fyllt 65 år.

Jag har 180 000 per år på 60% administratörstjänst!!  HUR får invandrarna sina sk ”Mercedes på bidrag” osv? Förklara please! Jag är inte på något sätt underbetald! med barnbidrag och vårdbidrag hamnar jag på ca 260’/år, varför är mina bidrag bättre än invandrarnas bidrag?!??! SNÄLLA förklara!!
Är mina bidrag bättre för att jag har svenskt namn och utseende??

—————————————————————————————————————————————–

Jag har av Svenska män (!) blivit ”hotad” med att de vet var jag bor, vad mina barn heter, att jag borde bli våldtagen av araber och gruppvåldtagen av muslimer, för att jag jämställer syrianer/somalier med svenskar! Aldrig någonsin av en muslimsk man!

Bara så ni vet, Muslimska män är de enda män som håller upp dörren för mig när jag kommer fullt lastad inför en dörr. Endast muslimska män hjälper mig bära 30+ skoldatorer utan att bli tillfrågad! Jag som feminist ser det inte som att -MÄN- hjälper mig eftersom även muslimska kvinnor hjälper mig så fort de kan! Inte en Svensk kvinna har hjälpt mig på samma sätt som en muslimsk kvinna! Bara de svenska kvinnor jag känner väl, har hjälpt mig på samma sätt som en okänd muslimsk kvinna hjälper mig dagligen på jobbet.

Nej, jag är inte positivt inställd till Islam! För mig är den lika kvinnofientlig och människofientlig som kristendomen! Däremot accepterar jag att folk har sin religion och att de utövar den liksom jag, som är paganist… Den som både Islam och Kristendomen vill bränna som otrogen!
Ja, jag tycker det är lite humoristiskt att jag, som ”häxa”, är den som har ”makten” över muslimerna i Hylte kommun. Dock låter jag inte min egen inställning/åsikt på något sätt påverka min jobbsituation, där finns solklara riktlinjer oavsett vad folk tycker och säger!

I min värld utgörs mänsklighet av ur man behandlar sina grannar och andra medmänniskor! Där faller säkert 50% bort eftersom grannen är muslim/afrikan/invandrare…. FUCK YOU!!! Säger jag bara….

Det är det sista som jag tänker säga den här gången…. en muslim sänker inte taxeringsvärdet, DU sänker taxveringsvärdet! med din sunkna attityd!!