Etiketter

Erkänner att det varit tyst om LIA ett tag, blev ett jävla rabalder sist jag skrev om det!

Så klart är det ju så att alla kan inte ha samma åsikt i allt, men jag har aldrig skrivit något personligt negativt om någon! Men kan ju säga att ”anonyma” inlägg gav sig på mig rätt rejält…

Sedan kan vi ju diskutera i hur anonym man är när IP-adress är synlig i alla inlägg och jag har ett kontaktnät där man lätt kan få reda på användare #JustSaying

Nå, tillbaka till LIA…. Jag har hittills haft tre omgångar med LIA och kommer i dagarna ge mig iväg för ytterligare 3 veckor och kommer göra 3v till senare i vår.
Helt klart kan jag säga att jag föredrar hittills dieselfordon! Y31 är ju favoriten bland de motorvagnar jag kört. X31 not so much….

Däremot tänker jag ge X31 ett försök till med 3 veckors körning, fan vore väl om vi inte kom överens till slut eller? Hittade så klart positiva saker med fordonet också…

Favoritstället och företaget hittills är VY Nässjö, mest för den suveräna körläraren jag hade och sedan för företagsandan. Har i och för sig bara varit på 3 företag hittills och ska göra mitt 4:e nu vecka 15-17.
Jag ska iväg och köra pendeltåg i Stockholm med MTR och har hittat väldigt överkomligt boende centralt och det ska bli väldigt spännande att ge sig iväg!

För den som vill följa resan till färdig lokförare så finns jag på instagram som Videhexan, då får man allt mitt liv innehåller, vill man bara följa tågäventyr är det #VidehexanTrainDriver som du följer.

Köra X31 på SJ Öresund….
Kör Y31 med VY Nässjö, här står jag i Landeryd på väg till Halmstad
Jobbarkompisen i Uddevalla (Väte Rail) TMX 1031